محمد علي يوسفي ادامه داد: اين معاونت در ابتداي سال جاري با واگذاري آموزش رشتههاي صنايعدستي خود به شش شرکت بخش خصوصي، آموزش اين رشتهها در اين آموزشگاههاي خصوصي و تعدادي از دستگاههاي دولتي را دنبال ميکند.
وي با اشاره به اينکه آموزش رشتههاي صنايعدستي در حال حاضر در 26 مرکز خصوصي دنبال ميشود، اظهار داشت: تا پايان بهمن ماه سال جاري امکان آموزش براي 854 هنرجوي صنايعدستي در سطح استان فراهم شده است.
يوسفي با بيان اينکه تعدادي از اين هنرجويان هنوز دوره آموزشي خود را به پايان نرساندهاند، گفت: با پايان يافتن اين دوره براي تمامي هنرآموزان گواهي مهارت آموزشي صادر ميشود.
وي در ادامه اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان گيلان تا به امروز به بيش از 70 درصد از تعهدات خود در بخش آموزش عمل کرده و تا پايان سال جاري تعداد بيش از تعهدات مندرج با شرکتهاي خصوصي عملي ميشود.
محمد علي يوسفي افزود: آموزش به هنرجويان صنايعدستي استان در 19 رشته برگزار شده است که رشتههايي چون گليم، رشتي دوزي، منبت، معرق، چادرشب بافي، تذهيب و تشعير، حصير بافي، چموش دوزي، چوقا بافي، چلنگري و لباسهاي محلي از جمله اين رشتهها هستند.
سرپرست معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي گيلان همچنين از پيگيري مناسب آموزشي به مددجويان تا پايان بهمن ماه سال جاري خبر داد و افزود: اين مددجويان در سه زندان صومعه سرا، رشت و رودبار تحت آموزش رشتههاي صنايعدستي قرار گرفتهاند.
وي خاطرنشان کرد: همچنين بخشي از تعهدات آموزشي اين معاونت در ساير سازمانهاي دولتي چون کميته امداد امام خميني در حال پيگيري است./111
انتهای پیام/